Sikfiske i Flåvann med utgangspunkt i Beverøya Camping. (Denne har rabattavtale med Bobilforeningen)

Helgen 7 til 10. februar 2008

Vi ankom på torsdags ettermiddag i meget stille og bra vær. 1076 Åse og Karsten kom like etter oss. 79 Anne og Tore litt senere.. Vi hadde avtalt med Vebjørn (daglig leder av Beverøya) om transport til Omnes ved Flåvann om Fredag og med opptrekk av garna på Lørdag.  910 Torill og Kjell kom på Fredag.

Fredag ble Tore og jeg kjørt til Omnes av Vebjørn og vi lånte en Pioner 13 av Elling (eieren av Omnes Camping) ,   Se for et nydelig vær. 3-4 varmegrader og helt stille. Det har jeg ikke opplevd på Flåvann på den tiden av året før. Vebjørn sto å ventet på oss da vi kom inn igjen. Lørdag ble vi kjørt av Astrid som hadde helgvakt på Beverøya.  .

Det ble ca 600 fisk til sammen og med en snitt vekt på ca 300 gram så blir det mange kilo med sik. Tore og jeg tok med oss det vi regnet med at vi greie å forbruke i helgen.Ca 70 fisk til røyking og maling til sikkaker. Resten ble Elling med, for naboer og mora hans ville ha det. Heldigvis, ellers så hadde vi hatt en stort problem med hva vi skulle gjøre med alt. Astrid kjørte oss tilbake til Beverøya og der satte damene igang med rensingen.

Vi vil også denne gang takke for velvilligheten hos Beverøya Camping og Omnes Camping. Disse vet hva service er.

2306 Inger og Svein


  


 


Tore ved Båten.Vi brukte den lille 12 V påhengeren min for å komme ut
Elling til venstre og Tore setter ut garna. Det er 2 lenker a 5 garn.
Vi satte ut en større båt på Lørdag, for det var flere som ville være med å trekke garna.
Elling drar opp garna
Dette er bare det ene garnsettet
Vi brukte traktor for å frakte det opp til parkerings-plassen.
Det ble en kjempejobb å rense all fisken ut av garna og klargjøre garna.
Det ble for liten plass i trillebåra etter hvert og vi måtte ta en del i skuffen til traktoren
Damene i gang med rensing.
Da dette var gjort så slappet  Inger og Åse velfortjent av
Mens sjefskokkene fikk satt røykeren i gang .

Det ble et herlig måltid med varm varmrøkt sik, salat etc. Det var en meget vellykket helgSvein har latt meg få lov til å legge ut denne fine turen, Skulle gjerne ha vært med selv. Dette lå tidligere på de gamle sidene til Norsk Bobilforening Region Øst. Nummerene ved navnene referer til medlemsnummeret i Bobilforeningen
Tor