Karikatur tegnet av Odd Einarson i 1957. Jeg husker faktisk at det ble tegnet på torvet i Horten en sur regnfull dag. Om det var vår eller høst husker jeg ikke, men som dere ser var jeg godt kledd. I utgangspunktet ville jeg ikke bli tegnet, men ble lokket med at jeg etterpå skulle få se inn i Ruslebo som bilen hans het. Denne bilen var en svært tidlig utgave av bobil. Den var omjeg ikke husker feil, bygd på Mercedes, skikkelig plankehyttepåbygg, overbygd veranda bak, og som seg hør og bør farven var bonderød.
Skulle gjerne ha et bilde av Ruslebo,for å vise dere hvorflott den var, men det har jeg ikke funnet.
Litt om meg
Jeg tilhører vel den gruppa som vil kalle seg "eldre ungdom" Er født i 1950, og er innfødt Hortensgutt, og bor der fortsatt. Er gift med Lisbeth og vi har to barn, og barnebarn blir fler og fler.
Hele mitt yrkesaktive liv har vekslet mellom bil og båtrelaterte ting, eller begge deler samtidig. Er vel kanskje litt over normalt interessert i dippedutter og ting som går rundt, og har heller ikke imot å skru litt. Heldigvis har jeg ei egen furtebu jeg kan holde på i.
Av hobbyer er det egentlig litt for mye, men kona og jeg liker å farte rundt i bobil.. Det er utrolig hvor mye koselige mennesker en treffer i løpet av en  tur. Det er uansett om vi kjører alene, eller er på bobiltreff et eller annet sted. Disse treffene er i stort sett arrangert av Norsk Bobilforening, Norges største rene bobilforening.
Dette er det vi kjører rundt i for tiden, her har vi alt det vi trenger, og litt til.